ajmtem

Serviciile noastre

Serviciile Noastre

La instruirile noastre invităm specialiști/ specialiste într-adevăr foarte buni/bune, cu o experiență și cu reușite impunătoare, din domeniile:

 - Jurnalism de Mediu;

- PR și Comunicare;

- SMM;

- Fotografie/ Videografie;

- Diverși experți de mediu.Instruirile noastre sunt intense, cu multă comunicare, schimb de experiență, dezbateri și teorie aplicabilă. Suntem categoric împotriva teoriilor desprinse din cărți și de realitate. Studiem doar lucruri utile.

 

*Putem să ne lăudăm că toate sesiunile de instruire de până acum au generat colaborări, proiecte și produse comune între organizații de mediu, APL și lideri comunitari. Pentru presă, instruirile sunt o sursă de noi subiecte de interes public, de prioritizare a problemelor de mediu, utilizare corectă a terminologiei specifice etc.

  • AJMTEM oferă consultanță gratuită pentru jurnaliști/jurnaliste pentru realizarea produselor pe subiecte de mediu - recomandare subiecte, experți/experte și locații, explicarea unor aspecte specifice sau mai puțin cunoscute ale subiectelor de mediu abordate, pregătirea pentru interviuri, terminologie de mediu etc.   Pentru consultații, nu ezitați să ne scrieți la adresa info@ajmte.md

  • (+373) 76778700

  • ajmtem@gmail.com

Asociația Jurnaliștilor de Mediu este binecunoscută pentru organizarea Festivalului Ziua Mediului (Coorganizatoare în 2016-2018, organizatoare din 2019-prezent).  De asemenea, echipa noastră a organizat Festivalul Strășeni, mon amour, velo-maratonul „EcoEnergy”, zeci de excursii, vizite, întâlniri comunitare, conferințe, călătorii de presă, mese rotunde etc. (mai multe detalii găsiți în rubrica noastră „Evenimente”) .  Creare concepte, oferte, regulamente, organigrame, logistică, spațiere, procurări, produse informaționale, comunicare cu presa, smm, promovare, invitații, design, produse de vizibilitate, instalații, coordonarea tuturor proceselor etc., etc -  noi știm să facem tot ce presupune organizarea unui eveniment, iar dacă aveți nevoie de serviciile noastre, apelați!

(+373) 76778700

Produse vizuale 
  • Video  - short video, reportaj, VOX, documentar, interviu, servicii de editare 150-500 euro
  • Ședință foto, reportaj, foto evenimente, servicii editare  100-500 euro 
  • infografică - 100-300 euro
  • grafică și design - 50-500 euro
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri

Contribuie la dezvolatarea ecologiei

Patreon

Before we define any approach, we need to define the brands' overall goal. We then need to dive.

2%

Before we define any approach, we need to define the brands' overall goal. We then need to dive.

PayNet

Before we define any approach, we need to define the brands' overall goal. We then need to dive.

Ajmte