ajmtem
Instruiri în PR și comunicare pentru comunitatea de mediu

“If I was down to my last dollar, I would spend it on public relations.”

Bill Gates                                                                                             

Comunitatea noastră de mediu este foarte diversă, face lucruri cu adevărat importante, iar noi vrem ca despre acest lucru să se vorbească, vrem să ne cunoaștem eroii  și să-i urmăm.

Asociația Jurnaliștilor de Mediu a lansat o serie de 5 instruiri în domeniile PR și Comunicare pentru manageri și comunicatori ai ONG de mediu, activiști/activiste etc.

Pe 29-30 octombrie 2021 am început cu prima sesiune, de introducere: „PR și Comunicare: servicii, beneficii și costuri”.

În celelalte patru ne-am opriti mai detaliat la strategia de comunicare, instrumente de comunicare, formularea mesajelor, scrierea textelor, discursul public, SMM, fotografia, materiale video, reclama, lucrul cu statisticile etc.

Instruirile au avut loc în cadrul proiectului „Comunitate de mediu consolidată - o societate mai responsabilă” este realizat de Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic, cu suportul financiar al Programului de Granturi Mici al Facilității Globale de Mediu (GEF SGP), implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare în Moldova (PNUD Moldova), cofinanțat de Suedia.

 

Mai multe detalii, găsiți în fotografiile paginii pe Facebook, Asociația Jurnaliștilor de Mediu și în postarea de totalizare: https://bit.ly/3RV2T3t

 

 

Ajmte